library

НАУКОВА БІБЛІОТЕКА ДНУ

logo dnu
fon2

CSS Menu On Top Css3Menu.com

 

 

Творчий вечір Віктора Пашника «Козацька мантра» у молодіжному клубі «Штрих». 03.11.2015

5

Друзі, ви відчували, як квітково дихає степ, як по-молодецьки посміхається вітер, граючись вашим волоссям, як тепло цілує сонце обличчя?
А чи відчували ви дух волі? Тієї справжньої, невпокореної, безстрашної, пронесеної та збереженої козаками крізь віки, оспіваної кобзарями?
І степ, і вітер, і сонце, і вся чудова краса рідної землі з її славетною історією та бурхливим сьогоденням, з її прекрасними людьми оживає перед нами у піснях щирого козака-бандуриста Віктора Пашника! А скільки любові та ніжності, тепла та радості дарує голос виконавця!!! Почувши його хоч один раз, неможливо не закохатися!!!
Тож 3 листопада 2015 року всі шанувальники творчості Віктора мали чудову нагоду побувати на його яскравому осінньому концерті «Козацька мантра», організованому молодіжним клубом «Штрих» у Науковій бібліотеці ДНУ.
Говорити про Віктора Пашника можна безкінечно! Це людина великої душі, чистого серця та світлого розуму. Енергія його пісні й голосу, його відкритої посмішки дають силу й надихають на добрі діла! Тому найкраще про концерт бандуриста розкажуть відгуки слухачів:

Маринэ Кспоян
Дякую! Це було чудово, Віктор випромінює позитивну енергетику! Його співи пробуджують жагу до життя. Дякую за таку зустріч!

Лена Иванова
Я в восторге! Вы вдохновляете. Потрясающий исполнитель, потрясающая энергетика! Спасибо!

Олександр Ковальчин
Вражений. Дуже приємно було слухати. аура енергія добро. МОЛОДЕЦЬ. дякую за хороші емоції.

І невеличка подяка від організаторів:
Дякуємо всім за чудовий вечір! За вашу підтримку, душевність, тепло сердець і посмішок, за вашу любов до рідної пісні та слова! Дякуємо Віктору за незабутні години прекрасного концерту, пронизаного добротою та щирістю!

Матеріал підготувала бібліограф,
керівник творчого клубу «Штрих»
Оксана Шаровська

facebookyoutube instagram


Web of Science
Scopus
springer

DW
dpa

razumkov