library

НАУКОВА БІБЛІОТЕКА ДНУ

logo dnu
fon2

CSS Menu On Top Css3Menu.com

 

 

eng ru


2.02.2017___________

В межах співпраці з Європейським союзом в рамках проекту «Розвиток та впровадження освітніх програм мультилінгвальної підготовки вчителів в університетах Грузії та України» Наукова бібліотека ДНУ отримала унікальну підбірку навчальної літератури, яка дає можливість ознайомитися з працями і дослідженнями видатних світових вчених з теоретичних та практичних аспектів проблем та підходів до вивчення питань багатомовності.
Більшість сучасних країн тяжіють до мультилінгвізму. Держави заохочують прагнення своїх громадян вивчати декілька мов та спілкуватися ними. Світовий досвід вирішення мовного питання та організації мовного простору є багатим і різноплановим. Вивчення наданого матеріалу допоможе студентам і педагогам усвідомити і краще зрозуміти багатогранну проблему багатомовності. Адже феномен багатомовності належить до того вузького кола явищ, які не тільки визначають обличчя людської цивілізації, а і беруть участь у формуванні подальшого руху та розвитку людства.
Ця підбірка буде корисною для вчителів, методистів, викладачів і студентів вищіх навчальних закладів, а також для усіх, хто цікавиться сучасними дослідженнями мультилінгвізма.


facebookyoutube instagram


Web of Science
Scopus
springer

DW
dpa

razumkov